Smartmax

SmartMax Magnetic Discovery of korter gezegd SmartMax is constructie speelgoed. Het zijn grote magnetische bouwstaven voor alle leeftijden. SmartMax speelgoed is educatief speelgoed dat mee evolueert met de groeiende vaardigheden van kinderen. Dit start met de kennismaking met magnetisme en zwaartekracht. Op latere leeftijd kunnen kinderen 2D en 3D vormen en structuren bouwen.

SmartMax Basic is al geschikt voor peuters vanaf 1 jaar. Het is veilig speelgoed dat peuter naar hartelust kan verkennen. Voor jonge kinderen is het aantrekken en afstoten van magneten al een spel op zich. Peuters en kleuters leren met SmartMax Magnetic meer over vormen en kleuren. Tot 3 jaar spelen kinderen nog met het SmartMax speelgoed, terwijl ze vanaf 4 jaar bewust verbindingen gaan maken met de magnetische staven om rond de leeftijd van 5 over te gaan naar simpele 3D constructies. Eens ze dit onder de knie hebben, kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten en echt complexe constructies maken zoals het bouwen van torens en bruggen.

SmartMax Magnetic draagt bij aan de creatieve ontwikkeling van kinderen en helpt mee om ruimtelijk inzicht te krijgen. Het constructie speelgoed SmartMax heeft al verschillend bekroningen gekregen. Zo verdiende bijvoorbeeld het SmartMax Flower Palace de award voor speelgoed van het jaar 2012.