Spektro is een leuk en leerzaam spelmateriaal waarmee kinderen kennis maken met elektriciteit. Door zelf proefjes te doen ontdekken ze hoe je door sluitende verbindingen te maken dingen kan laten gebeuren. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een lampje laten branden, een propeller laten vliegen of een muziekstukje afspelen.

De Spektro dozen bevatten materiaal van zeer goede kwaliteit. De Spektro onderdelen hebben stevige drukknoopverbindingen zodat ze telkens weer opnieuw gebruikt kunnen worden. Er zitten werkboekjes met duidelijke tekeningen bij in de doos. Met behulp van de opdrachten uit de Spektro werkboekjes leren de kinderen de onderdelen stap voor stap gebruiken. De handleiding is volledig in het Nederlands.

Eens dat de kinderen het principe van de verbindingen maken onder de knie hebben, kunnen ze natuurlijk ook creatief aan het werk gaan met Spektro en zelf proefjes bedenken.

Spektro

Sorteer op
Sorteer op

Spektro is educatief speelgoed dat zowel thuis als in de klas gebruikt kan worden. Er zitten duidelijke schema's bij in de Spektro dozen zodat de kinderen alles zelf kunnen doen. Zelf dingen ontdekken is immers de beste manier om kennis op te doen!