Diabolo (rood-wit)

Merk: Eureka

Niet in voorraad

€ 17,50

Dit is een tweekleurige diabolo met als kleuren rood en wit. De diabolo is 11,5 cm en heeft een diameter van 10 cm. Hij is uit een hard materiaal vervaardigd waardoor hij krasbestendig is. Doordat de diabolo uit twee kleuren bestaat, kan je de snelheid waarnemen om beter in te schatten hoeveel tijd je hebt om te reageren. De bijgeleverde aluminium stokjes zijn 32 cm.


Hoe werkt een diabolo?
Pas de touwlengte aan aan jouw lichaamslengte. Start met een stokje in iedere hand, de diabolo bovenop het touw dat op de grond voor je ligt. Richt één van je voeten op één van de cups (rechtervoet voor de rechtshandigen). Beweeg dan zacht de stokjes naar de andere kant zodat de diabolo begint te rollen. Hef hem dan langzaam omhoog. Trek met kleine snokjes aan het rechtste touw ( voor rechtshandigen) om zo de draaisnelheid van de diabolo op te voeren.

Als de diabolo van je weg kantelt, breng dan het steunende stokje meer naar voren. Als de diabolo naar je toe kantelt, breng dan het steunende stokje korter bij je. Op het internet kan je verschillende trucs met een diabolo vinden.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Merk / Uitgever Eureka
Soort Behendigheidsspel, Buitenspel

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

*** Ook tijdens de Coronacrisis blijft Lotana leveren via Bpost (B) en DHL (NL). Door de drukte bij de vervoerders kan jouw pakketje wat langer onderweg zijn dan normaal. Afhalingen in ons magazijn zijn tijdelijk niet mogelijk.***

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten